Velkommen til > Udtalelser
 
 
 
 

Udtalelser

Piskesmæld

Jeg hedder Helle og er 43 år. Jeg kommer hos Senetensbehandling Vestjylland, for behandling af piskesmæld.

Da jeg startede havde jeg det ikke godt. Når en arbejdsdag var slut, var jeg færdig og kunne ingenting mere. Jeg gik tidligt i seng hver dag kl. ca. 20.00. Jeg spiste mange smertestillende piller. Nu har jeg fået 10 behandlinger, og har det meget bedre.

For eksempel har jeg lige hjulpet min datter med at gøre hendes lejlighed i stand. Hvis jeg før behandlingerne skulle male, ville jeg få sådan en hovedpine, at jeg ikke kunne være nogen steder. Jeg hjalp med at male i 2 dage og fik ingen hovedpine. Det var så skønt. Piller spiser jeg næsten ikke mere.

Jeg vil blive ved med at komme hos Senetensbehandling Vestjylland, da det er meget godt for hele kroppen. Pirjo er meget behagelig og dygtig.

Det kan varmt anbefales. Så prøv det selv.

Hilsen

Helle Petersen - Mobil: 26811699

(Arbejder i forsendelsen på fabrik)

 


Diskusprolaps

Da jeg begyndte at få behandlinger hos Senetensbehandling Vestjylland, havde jeg konstante smerter i lænden, som strålede ned i benet pga. begyndende diskusprolaps. Jeg har haft stor gavn af behandlingerne, som har løsnet op om spænding flere steder end jeg troede jeg havde. I dag har jeg ikke brug for nær så mange smertestillende piller som før, og har det generelt meget bedre. Nu kommer jeg jævnligt til behandling, ikke kun for at holde lænden i god form, men også for den gode velvære jeg har efter hver behandling.

 Med venlig hilsen

Gudrun Gudmundsdottir

(Kontorassistent)

 


Ankel

Jeg startede behandling hos Pirjo i april måned 2011. På det tidspunkt havde jeg meget ondt i min højre ankel. Det er noget jeg har bøvlet med igennem meget lang tid.

Har været ved læge mange gange, men det kom der ikke noget ud af. Der blev sagt det var slidgigt, det kunne det ikke så godt være, da jeg er blevet undersøgt for slidgigt tidligere, efter nogle få behandlinger hos Pirjo er den gene helt væk.

Hilsen Kirsten Voss

 
 
 
 
 

 

Pirjo Kristensen - Hybenvej 22 - 6740 Bramming - 22820967